Här är bilen som inbjuder till aktiv körning

Som ett komplext Barolo vin har även Alfa Romeo sina rötter i det vackra Piemonte. Skönheten i formen och den kittlande prestandan som Giulia bjuder på, lämnar ingen oberörd.

Alfa Romeo Giulia har verkligen tagit en plats på marknaden, både hos motorjournalister och hos kunder som söker det lilla extra. Designpriserna formligen haglar över modellen och det med rätta. Sin vana trogen har Alfa Romeo skapat en bil som framkallar känslor vid första ögonkastet. Oavsett vilken vinkel man väljer, så är Giulia en av de vackraste bilarna på dagens stereotypa marknad.

BOKA EN VIP-PROVKÖRNING - FYLL I FORMULÄRET NEDAN.

Alfa Romeo har en historia av att skapa bilar för entusiaster, de som inte bara nöjer sig med att se bilen som ett transportmedel utan något att längta till. Där destinationen inte är målet, utan själva resan. Hur många bilar kan förmedla denna känsla? Inte många när man tar en titt på den svenska registreringsstatistiken. Varför inte ha roligt när man kör bil?

Kombinationen av italienskt temperament och tysk kvalitet, är påtaglig när man kör Alfa Romeo Giulia. Oavsett vilket motoralternativ man väljer, upplever man en prestanda som tar körglädjen till nya nivåer. Bilen inbjuder till ”aktiv” körning, helt enkelt därför att den är gjord för det. Väghållningen är sportigt välbalanserad och bjuder inte på några obehagliga överraskningar.

Utrustad med det senaste inom förarstöd och säkerhet, är Alfa Romeo Giulia en trygg bil att ta med sig familjen i på långresor. Lika rolig som den är att köra aktivt, lika skön är den att köra långt i. Stolarna är komfortabla med gott stöd för i princip alla kroppsformer. Utrymmet i baksätet är tillräckligt för att två vuxna ska sitta komfortabelt. Bagageutrymmet sväljer det mesta en familj vill ta med sig på semesterresan.

Att Alfa Romeo Giulia blev tvåa i Årets Bil 2017 omröstningen, slagen på ”mållinjen” efter att ha varit storfavorit bland de flesta europeiska motorjournalister, säger en hel del om bilen. Hos de flesta är den ändå den moraliska vinnaren och all positiv press understryker detta ännu mer. Det är dags för svenskarna att öppna sina sinnen och skriva in Alfa Romeo Giulia på sin lista - högt upp på listan.

author image

Redaktionen

Kontakta mig