Volvo lanserar nytt sätt att ha bil

Volvo lanserar nytt ägarsätt

Foto: Volvo

Volvo Car Sverige vill göra det bekvämare att ha bil och lanserar en ny fullservice-tjänst i Stockholm.

- Med Care by Volvo ger vi våra kunder möjligheten att kunna nyttja andra bilar för tillfällen då det finns behov av en bil till eller en annan bil. Det sker via hyrbil från Hertz och medlemskap i vår bilpool, Sunfleet. Något som är helt nytt och unikt på den svenska marknaden, säger Kristian Elvefors, VD på Volvo Car Sverige.

Det nya konceptet Care by Volvo öppnar för ett nytt sätt att använda bil där fokus ligger på att göra det så enkelt och bekvämt som möjligt. Utöver bil ingår: försäkring, service- och reparationsavtal, förlängd garanti, assistans, däck och däckhotell, in- och utvändig tvätt samt hyrbil vid service, medlemskap i bilpoolsföretaget Sunfleet - Volvo Car Sharing med ett antal fria resor och hyresdygn hos Hertz.

Från och med den 1 november kommer Care by Volvo att exklusivt säljas i Volvo Studio Stockholm i Kungsträdgården. I en senare fas kommer tjänsten även att erbjudas via Volvos återförsäljarnätverk i Sverige.

- Vi jobbar konsekvent med att stärka våra kunders upplevelse av Volvo som varumärke och att möta kunden där hon eller han vill bli mött, oavsett om det är i en fysisk eller digital miljö. Lanseringen av Care by Volvo är ett första steg mot att våra kunder ska kunna köpa bil online, när vi nu säljer bil i centrala Stockholm tack vare nya digitala lösningar, säger Kristian Elvefors.

author image

Josephine Bergenmar

Kontakta mig
logo nyteknik