Premium för 6,5 basbelopp

Audi är ett av de populäraste tjänstebilsmärkena i Sverige. Tillväxten har varit stark tack vare ett brett modellprogram och smart paketering.

Av Audis totala försäljning i Sverige, går mellan 65-70% till företag av olika storlekar. Trots denna fördelning så ser man en ökning på företagsmarknaden och vad som kommer att bidra till detta är de mjuka värden som man erbjuder.

På frågan varför man ska välja en Audi som tjänstebil, svarar Martin Lundgren, Fleet Area Manager hos Audi Sverige så här:

”Kombinationen av verklig körglädje, inte minst med quattro – permanent fyrhjulsdrift, komfort värdigt premiumsegmentet och teknik i framkant gör Audi till en modern bil med hög kvalitet. Så varför välja Audi? För värdet per krona” i totalkalkylen.

Martin Lundgren, Fleet Area Manager hos Audi Sverige

Konceptet Business by Audi är helt enkelt ett samlingsnamn som går ut på att göra det lättare för företagen, både att välja rätt bil och administrera fordonsparken.

”Målet är att hitta anpassade skräddarsydda lösningar för alla kunder som möter deras behov och en enkel tydlig lösning för de mindre företagen.”, säger Martin.

”Förutom att Audi skräddarsyr lösningar för både stora och små företag, så erbjuder vi mycket starka leasingavtal på samtliga modeller i tjänstebilssegmentet. Dessa innefattar 0 kr i insats, försäkring och serviceavtal på en samlingsfaktura för att nämna några av möjligheterna. Allt för att göra det enklare för kunden att välja Business by Audi.”, avslutar Martin.

Med ett av marknadens mest kompletta program för tjänstebilar, kan Audi erbjuda modeller för i princip alla behov. Här hittar man allt från A4 Avants tvålitersdiesel på 6,5 basbelopp, via storsäljaren A4 Avant med quattro och automat på 7,5 prisbasbelopp upp till tjänstebilsdrömmen A6 allroad quattro i de övre basbeloppen.

Att Audi är ett premiummärke har inte hindrat dem från att växa på en annars rätt så konservativ marknad. Bilarna upplevs smakfulla och tillgängliga för de flesta. Ett attraktivt program för företag i tillägg till en kvalitet och teknik på allra högsta nivå, har bidragit till Audis framgångar.

author image

Redaktionen

Kontakta mig