Tredje generationens Opel Vivaro officiell!

Nya Opel Vivaro är här med buller och bång. Opel Vivaro är inget mindre än skåpbilsversionen av Opel Zafira Life och nu är den äntligen officiell…

Det var inte alls länge sedan som den nya Opel Zafira Life blev officiell och nu följer skåpbilsversionen hack i häl. Modellen kommer redan nu i tre olika längder och kommer från och med nästa år finnas tillgänglig som helt eldriven.

Sedan 2001 har Vivaro byggt ett starkt rykte både som en fantastisk laståsna och som ett kontor på hjul. Hittills har omkring en miljon enheter rullat av monteringslinan. Med olika storlekar anpassade till olika behov och många innovativa teknologier kan nya Vivaro utföra varje jobb bättre än någonsin tidigare.

Den nya Vivaron inger faktiskt en riktig personbilskänsla. Den har en hel del praktiska system såsom head-up display, backkamera med 180 graders vy, frontalkrocksvarning, automatisk nödbroms och farthållare som tillåter alla passagerare att känna sig lugna och trygga under resan. Vivaron har en specialutvecklad ergonomisk sittposition som gör att föraren enkelt når alla kontroller utan att behöva förflytta sig. Även toppmoderna infotainmentsystem går att hitta i den nya Vivaron…

Infotainmentsystemen Multimedia Radio och Multimedia Navi Pro kommer båda med en 7,0-tums pekskärm. Båda har telefonintegration via Apple CarPlay och Android Auto (ej i Sverige). Multimedia Navi Pro har dessutom europeisk navigering med 3D-vy. Tack vare Opel Connect inkluderar systemet trafikinformation i realtid med Live Navigation.

Opel helt klart lyckats med sin storsatsning och kombinationen av dess lastkapacitet och personbilsliknande teknik gör den till en otroligt attraktiv konkurrent på marknaden.

 

author image

Rebecca Hjerpe

Kontakta mig
logo nyteknik