Nu kan du reservera nya Toyota GR Supra!

En av världens mest kända sportbilar är tillbaka. Nya Toyota Supra har premiär på bilsalongen i Detroit den 14 januari och redan dagen därpå öppnas möjligheten att reservera en!

Legenden återvänder - Toyota Supra är tillbaka. En helt ny generation har världspremiär på bilsalongen i Detroit 14 januari. Och redan dagen därpå öppnas möjligheten att reservera nya Toyota GR Supra i Sverige.

Kraft, prestanda och precision har gjort Toyota Supra till en legendarisk sportbil sedan debuten 1978. Och trots att det är 17 år sedan produktionen upphörde är modellen fortfarande en ikon i bilvärlden – men nu är det tid för återkomst.

Med världspremiär på bilsalongen i Detroit 14 januari 2019 inleds ett nytt kapitel i bilvärlden – och redan dagen därpå, 15 januari 09:00, öppnas möjligheten att reservera helt nya Toyota GR Supra i Sverige. Dock uppmanas potentiella köpare att hänga på låset då antalet bilar är mycket begränsat och reservationen görs på internet via Toyota.se där personen väljer exteriörlack och betalar en reservationsavgift om 20 000 kronor.

Pris, tekniska specifikationer och ytterligare information om nya Toyota GR Supra offentliggörs i samband med världspremiären 14 januari.

author image

Rebecca Hjerpe

Kontakta mig
logo nyteknik