Läckta bilder på nya Porsche 911

Bara dagar innan premiären på bilsalongen i Los Angeles har bilder på nya Porsche 911 läckt online…

Inför bilsalongen i Los Angeles 2018 har den nya Porsche 911 varit minst sagt omtalad, troligtvis en av de mest omtalade dragplåstren för hela salongen. Nu på fredag den 30 november går LA Auto Show av stapeln och bara dagar från premiären har bilder, något pixliga men ändå, läckt på den nya modellen.

Anledningen till den ständiga uppmärksamheten som florerar kring Porsche 911 är dess långa historia. Den första generationen fick vi nämligen se redan 1963 när den avtäcktes på bilsalongen i Frankfurt. Sedan dess har den inte direkt varit opopulär. Inför denna världspremiär har udden däremot tagits av lite av de läckta bilderna. Dessutom är sanningen att det sedan ett tag tillbaka cirkulerat lite bilder på den nya modellen online. De allra senaste bilderna avslöjar inte mycket mer än det som redan misstänkts.

En av nyheterna för den nya modellen är bakljusen, numera löper nämligen ljusrampen längs hela baksidan på bilen och ger den ett bredare intryck. På den nya modellen hittar du även en stor sensor som är placerad under nosen på bilen. Det betyder att den kommer ha en mer utvecklad förarassistans än sina föregångare.

Den nya modellen av 911 kommer att ha generationsbeteckningen 992 och lanseringen kommer att inledas i början av 2019.

 

author image

Rebecca Hjerpe

Kontakta mig
logo nyteknik