Här är de mest pålitliga bilarna 2018!

Consumer Reports har sammanställt en lista på de bilar som kunder kunnat lita mest på under 2018 - se listan här!

Consumer Reports har tidigare släppt en lista på de bilar som varit minst pålitliga under 2018 men nu är det alltså dags för de mest pålitliga. Likt den andra topplistan är det tusentals bilägare i USA som tillfrågats och hela 17 problemområden har granskats.

 

Topplistan lyder:

  1. Lexus GX
  2. Toyota Prius C
  3. Toyota Prius Prime
  4. Mazda MX-5 Miata
  5. Toyota Corolla
  6. Lexus NX
  7. Toyota Prius
  8. Honda Fit
  9. Kia Sedona
  10. Toyota Highlander

Datan från Consumer Reports är baserad på mer än 500 000 bilar och resultatet är tydligt. Toyota är det mest omtyckta alternativet hos amerikanska bilägare. En annan uppenbar detalj i rapporten är att varken amerikanska eller europeiska biltillverkare tycks vara speciellt omtyckta av amerikanska konsumenter.

Vinnaren, Lexus GX, brukar benämnas som Toyotas lyxmärke och har en klassisk SUV-look. Bland kommentarerna från konsumenterna hittar du hyllningar av bekvämligheten i körningen, tystheten, snabbheten och dess förmåga offroad. Även utrymmet i bilen är vida omtyckt av bilens ägare och prisas för att passa alla typer av förare oavsett längd. Till den lilla mängd kritik som finns kring bilen hör karossen som kan vackla lite på svårare underlag och att bakdörren ibland hamnar i vägen.

Välj ett av alternativen. Ditt svar är anonymt.
author image

Rebecca Hjerpe

Kontakta mig
logo nyteknik