Se de första bilderna på nya Audi A4

Nästa år kommer nya Audi A4 och kommer att lanseras med ny design och ett nytt utrustningspaket. Här är de första officiella bilderna på nya A4.

Den populära Audi A4 kommer alltså att få ett mindre ansiktslyft när den lanseras 2019, men den kommer också att innehålla mer standardutrustning än föregående modeller. Både sedan- och kombiversionen av A4 kommer att rustas upp men priset fastställs inte förrän senare i sommar. 

De största förändringarna på den nya A4 har gjorts vid bilens främre och bakre stötdämpare tillsammans med helt nya hjul. De uppmärksamma kan också lägga märke till Audi har lagt till ytterligare en Audi-logotyp på sidan av bilen. Audi har också utrustad varianterna SE, Sport och S med nya tillbehör. 

SE och Sport-versionerna har förnyat stötdämparna både bak och fram och en särskild finish har tagits fram för sidogrillarna. Baksidan har också fått ett litet ansiktslyft med bland annat snyggare avgasrör. Både SE och Sport-versionerna får ny hjuldesign med fälgar på 17 respektive 18-tum.

Utöver de designmässiga förändringarna har Audi också valt att lansera nya A4 med ett uppdraperat utrustningspaket. SE-versionen får exempelvis ett nytt infotainmentsystem med en skärm på sju tum, en multifunktionsratt och automatiska sidospeglar. Varken pris eller exakt datum för lansering av den nya Audi A4 är bestämt i nuläget.

author image

Anton Unosson

Kontakta mig
logo nyteknik