Premiärvisning för Polestar 1

Polestar 1 står på startlinjen för att göra sitt första dynamiska framträdande på Goodwood Festival of Speed 2018 den 12-15 juli. Festivalbesökarna kan se prototyp #004 av den tvådörrars prestanda-elhybriden ladda för det berömda backracet på festivalområdet Goodwood House i West Sussex, England.

Bilen kommer att köras av förste testförare Joakim Rydholm och styrningen är en del av den fortsatta globala lanseringen av varumärket Polestar och Polestar 1. Det är en möjlighet för motorfantaster och allmänheten att kunna titta lite närmare på designen och prestandan när Polestar fortsätter att testa prestandan, chassit och hjulupphängningen som en del av sitt testprogram.

– Jag ser verkligen fram emot att få köra Polestar 1-prototypen uppför backen i Goodwood, säger Joakim Rydholm entusiastiskt.
– Att köra uppför backen här har varit något jag drömt om att få göra länge, och att nu få göra det i prototypen vi har utvecklat under så många månader kommer verkligen att vara speciellt.

Polestar kommer även att finnas på plats i tillverkarområdet. I motsats till den kamouflagefärgade prototypen kommer två Polestar 1-bilar med produktionsspecifikationer att visas upp, vilket blir ännu ett tillfälle att kunna uppleva bilen på nära håll inför att de första bilarna levereras i mitten av 2019.

Thomas Ingenlath, vd för Polestar:
– Det ska bli väldigt kul att åka till Goodwood Festival of Speed – det är allt som ett stort bilevenemang ska vara: fyllt av passion,entusiasm och ett tillfälle att komma riktigt nära bilarna. Responsen på Polestar 1 från Storbritannien och norra Europa har varit fantastisk och vi ser den här festivalen som en viktig del i vår fortsatta ”globala handskakning” med entusiaster och våra kunder världen över. Det är en fantastisk möjlighet att träffa så många människor som delar vår passion för Polestar och varumärkets framtid.

Efter Goodwood Festival of Speed kommer Polestar 1 att begå sin debut i Nordamerika under Monterey Car Week i Kalifornien mellan den 23 och den 26 augusti.

author image

Brand Arena

Kontakta mig
logo nyteknik