Världspremiär av nya Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid

Mitsubishi Motors kommer att visa upp två nyheter på bilsalongen i Genève; dels Europapremiären av MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT och dels världspremiären av nya Outlander Plug-In Hybrid, som kommer att lanseras på den svenska marknaden tidigt i höst.

Nya Outlander PHEV

2013 lanserades den banbrytande Outlander PHEV, en SUV med plug-in hybrid teknik med dubbla elmotorer. Modellen som var den första i sitt slag bland alla biltillverkare, var möjlig tack vare 80 års erfarenhet av 4WD, 50 års forskning och utveckling av eldrivna fordon och 30 års rallyframgångar med AWD-teknologier.

Sedan dess har Outlander PHEV, stärkt av positiv respons och ständiga förbättringar, gått från att vara ett fordon för tidiga trendsättare till att bli en del av Mitsubishi Motors kärnverksamhet. Outlander PHEV har varit Europas bästsäljande plug-in hybrid under 2015, 2016 och 2017* och hittills har mer än 100 000 bilar sålts bara i Europa. Modellen räknas som den bästsäljande plug-in hybrid SUV:en i världen med över 140 000 sålda bilar.

MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT

Bilen är en konceptbil som tagits fram för att illustrera Mitsubishi Motors strategiska inriktning när det gäller att förnya varumärket. Den förenar styrkorna hos en SUV och en elbil tillsammans med nya integrerade kommunikationssystem.

Den eldrivna och högpresterande suven förenar Mitsubishi Motors nya produktstrategi under namnet ”Drive your Ambition” – en strategi som speglar ett äventyrligt och progressivt tänkande när det gäller inspirerande formgivning och teknik.

author image

Brand Arena

Kontakta mig
logo nyteknik