Nya, lyxiga Mercedes-Maybach S-klass är här

Maybach är den lyxigaste modellen i Mercedes sortiment. Nu får den exklusiva bilen en ny kostym när nya Mercedes-Maybach S-klass presenteras.

Mercedes har inlett 2018 i en rasande fart. Nyligen blev det klart att den tyska biljätten kommer att investera 100 miljarder euro på elektrifiering och för några veckor sedan presenterades också den nya A-klassen. Nu är de i farten igen.

2018 års modell av den superlyxiga Mercedes-Maybach har nyligen introducerats och Mercedes har meddelat att det blir ett par, lättare förändringar på den praktfulla bilen. Den mest iögonfallande förändringen är grillen som har fått en mer flärdfull design efter omarbetningen. Andra förändringar är bland annat nya kromdetaljer och möjligheten att välja dubbla lager av klarlack som ska göra Mercedes-Maybach ännu mer attraktiv.

Köparen kan välja mellan två olika motorer på sin Maybahch – 8 eller 12 cylinder. Motoralternativen är samma som i föregående modeller och ger en maffig effekt på 469 respektive 630 hästkrafter.

author image

Anton Unosson

Kontakta mig
logo nyteknik