Här är nya Opel Combo Life

Opel kör vidare med sin pågående produktoffensiv och lanserar nya Opel Combo Life, personbilsversionen av transportbilen Combo.

Bilen är enligt Opel rymlig, praktisk och mångsidig, utrustad med en eller två bakre sidoskjutdörrar och kan beställas i kort (4,40 meter) eller lång (4,75 meter) version med fem eller sju sittplatser. Passagerarna sitter bekvämt i separata stolar (alla med Isofix-fästen för barnstolar) och kan njuta av en himmelsk utsikt tack vare det stora panoramaglastaket. Nya Opel Combo Life rymmer allt från små fotbollslag till stora möbler.

I sitt segment höjer nya Combo Life ribban när det gäller teknisk ambition, och tar säkerhets- och komfortnivån till en ny dimension. Bilen är utrustad med teknik- och förarassistanssystem kända från större och dyrare bilar; här finns till exempel dåsighetsvarnare, backkamera med 180-graders fågelperspektiv, head up display och IntelliGrip, samt även komfortfunktioner som eluppvärmning av säten och ratt. Ett nytt förarstödsystem i Opel-portföljen är Flank Guard. Det hjälper föraren vid manövrering i låga hastigheter. Utöver detta är nya Combo Life också trevlig för ögat tack vare djärva proportioner som ger ett starkt och robust utseende.

– Nya Combo Life är en nyckelkomponent i vår produktoffensiv. Med sin mångsidighet och sina goda utrymmen är den här nykomlingen en perfekt familjebil, och de avancerade assistanssystemen gör körningen både säkrare och roligare. Bilen har stor potential att stärka varumärket och ökar vår möjlighet att tackla det viktiga transportbilssegmentet med ny kraft, konstaterar Opels VD Michael Lohscheller.

Försäljningsstart är satt till hösten 2018.

 

author image

Brand Arena

Kontakta mig
logo nyteknik