Nya Audi A4 Avant har vintertestats i Sverige

Nya Audi A4 Avant har smygfotats medan den vintertestats! 2019:s version av bilden lanserades i juni i år, så smygfotona visar alltså 2020:s upplaga av Audi A4 Avant - se dem här!

Den senaste Audi A4 Avant har upptäckts under sin vintertestning långt före sin planerade lansering 2019 och bilderna har publicerats på motor1.com. Med tanke på sin planerade lansering 2019 kommer den troligtvis följa strax efter sedanversionen av Audi A4 in i alla showrooms. Både BMW och Mercedes har nyligen släppt nya versioner av deras 3-serie och C-klass-modeller, och för att kunna hålla måttet bredvid sina konkurrenter har Audi investerat hela 500 miljoner pund på utveckling och revisionerna sägs vara omfattande.

Audis designuppdatering av den nya A4 Avant kommer att vara i linje med resten av företagets sortiment. Avantens nya ansikte kan ses på både den nya A6:an och A8:an och präglas av ett något mindre frontgaller och nya strålkastare. En uppdaterad bakre stötfångare med ett kvadratiskt avgasuttag, nya bakljus och en fräsch bak-spoiler tillhör också de nya egenskaperna hos bilen.  

Den nya bilen kommer innehållsmässigt också se en del nya uppdateringar. Likt sedanen kommer Avant att få ett par nya infotainment-skärmar, där du kan välja mellan en 8,8 eller en 10,1-tums centralenhet som kombineras med en 12,3-tums digitalt mätarkluster.

Audi’s ingenjörer planerar också revideringar av den nya A4:ans upphängnings- och körutrustning som ska förbättra prestationen och hanteringen.

 

author image

Rebecca Hjerpe

Kontakta mig
logo nyteknik