Läckta bilder på nya Toyota Supra

Det är ungefär en månad kvar till den tänka avtäckningen av nya Toyota Supra, men till vår stora glädje har nyfikenheten ännu en gång fått släckas lite i förväg. Det har nämligen läckt skisser och bilder på den nya bilen, som du självklart kan se här!

På bilsalongen i Detroit i januari 2019 skulle, eller ska fortfarande, Toyota Supra visas för första gången, men skisserna och en och en annan bild har oturligt nog läckt i förväg. I det läckta materialet får vi se en bild av fronten på bilen, en skiss av interiören och en designskiss på bilen snett framifrån. BMW Z4 sägs ju vara Suprans sýskonbil, men designskissen avslöjar ganska kraftiga skillnader från Z4:an.

Vad den också avslöjar är många trogna likheter med den senaste generationen Supra, det vill säga MkIV. Den har däremot mycket fler veck och luftöppningar vilket för den mycket mindre slätstruken. Skisserna på interiören avslöjar i sin tur ingenting uppseendeväckande. Det är tydligt att det är en Toyota det handlar om.

När det kommer till motorn kommer det att sitta en rak sexa från BMW under huven. Det är samma motor som i Z4 M40i, men vi vet däremot inte med vilken effekt. I versionen som vi tidigare sett hos BMW har det handlat om 340 hästkrafter.

 

author image

Rebecca Hjerpe

Kontakta mig
logo nyteknik