Fords värsting kommer till Stockholm

Den 26-29 januari är det dags för Stockholm Lifestyle Motor Show på Stockholmmässan i Älvsjö. Den största nyheten är att man kommer att visa upp superbilen Ford GT för första gången i sin nya skepnad.

Fords produktion av nya superbilen Ford GT, blir i en mycket begränsad upplaga. Minst fyra bilar kommer dock att glädja köpare från Sverige och de två första bilarna kommer att levereras under 2017.

Superbilen, som är den mest avancerade bilen Ford har byggt hittills, har under förra året dragit åt sig stor uppmärksamhet. Bilen har varit på turné på mässor världen över och nu är det alltså dags för Sverige.

Designteamet bakom Ford GT har tagit ut svängarna när det kommer till kundens beställningsprocess. Istället för en traditionell byggsajt, har teamet valt att skicka kunden ett unikt kit med de färgval och material som finns att tillgå vid produktionen av den exklusiva prestandabilen. Kittet är framtaget av modellens designteam och är tänkt att höja beställningsupplevelsen och hjälpa kunden hitta rätt i sina val. Kittet innehåller också miniatyrer av modellens hjul och prover på de olika interiörvalen. 

Detta är alltså en riktigt exklusiv bil som säkert kommer att kosta en bra slant. Men det kostar inget att titta på den, förutom inträdet till mässan. Kan faktiskt vara värt det.

author image

Håkan Nilsson

Kontakta mig
logo nyteknik